Middelen en producten

flusol forte
Flusol-forte is het meest betrouwbare glasreinigingsproduct in de glastuinbouw. Flusol-forte is een schoonmaakmiddel op basis van waterstofluoride en verwijdert algen, stof, mos, roet etc. Flusol-forte wordt alleen gebruikt in een lege kas.

[ph]-Hermadix - Removit
Removit wordt gebruikt voor het verwijderen van diffuscoatings als Hermadix Q4 White of D-FUSE. Na gebruik in de juiste dosering is een regenbui voldoende om de kassen schoon te spoelen.

GS-4-UK
GS-4 is speciaal ontwikkeld voor de glastuinbouw. Het verwijdert vervuiling zoals roet, stof, roest en algen. Het product bevat geen gasvormig waterstoffluoride en heeft vrijwel geen dampwerking. Hierdoor is GS-4 veiliger voor mens en gewas en kan aan de binnen- en buitenkant van de kas worden toegepast.

REDUCLEAN-UK
ReduClean is het middel voor het eenvoudig verwijderen van ReduHeat of ReduSol van het kasdek. ReduClean is toepasbaar op alle kasdekmaterialen: glas, acrylaat, polycarbonaat en plastic folie. Afregenen na toepassing is voldoende voor een schoon resultaat.

[ph]-Hermadix - D-Fuse-Groente 1
D-FUSE is een diffuuscoating voor een optimale lichtverdeling in het gewas. D-FUSE maakt het licht diffuus, het lichtverlies is beperkt en bovendien instelbaar, resulterend in maximale groei in een stabiel klimaat. Het product is transparant in natte toestand. Er zijn varianten voor groente- en sierteelt.

redufuse-EN
ReduFuse bevat een speciaal pigment dat het zonlicht diffuus maakt met behoud van een zeer hoge lichttransmissie. Het is een tijdelijke coating en is eenvoudig van het kasdek te verwijderen. In de maanden met minder zonlicht geeft het daarom geen lichtverlies!

REDUHEAT-UK
ReduHeat geeft een andere verhouding tussen lichtdoorlating (transmissie) en warmtewering dan traditionele schermmiddelen. Het pigment laat het groeilicht door, terwijl warmtestraling meer wordt gereflecteerd.

REDUSOL-UK
ReduSol is een vloeibaar schermmiddel, voor het aanbrengen van een homogene, slijtvaste schermlaag die straling tegenhoudt. ReduSol kan worden aangebracht in zowel dunne als dikke lagen op glas, acrylaat, polycarbonaat en plastic folie. Na gebruik van een dunne laag in het voorjaar, kan later in het seizoen desgewenst ReduSol bijgespoten worden.

[ph]-Hermadix - Q4-White

 

Q4 White Het hele seizoen perfecte scherming

 

Q4 White is een vloeibaar, weersbestendig schermmiddel, dat in de zomermaanden hoge lichtinstraling tegengaat. Pieken in het kasklimaat kunt u zo eenvoudig voorkomen. Het middel kan wereldwijd worden toegepast in kassen en tunnels van glas, polycarbonaat, folie en acrylaat. Dankzij de gepatenteerde, fijne moleculaire structuur van dit middel geeft het nauwelijks nokslijtage. U kunt het hele seizoen rekenen op een perfecte schermlaag.

 

Kenmerken Q4 White – Flexibel schermpercentage – Breed toepasbaar – Minimale nokslijtage – Weersbestendig – Machinaal en handmatig aan te brengen – Eenvoudig te verwijderen

 

Verwijderen Aan het eind van het schermseizoen kunt u Q4 White heel snel en gemakkelijk verwijderen met het middel Removit.

[ph]-Hermadix - Q-Black

Q-Black

Q-Black is een instelbaar donker schermmiddel wat breed toepasbaar is voor gewassen en ruimtes waar maximaal geschermd moet worden. De speciale samenstelling van Q-Black heeft ervoor gezorgd dat de warmtereductie erg hoog is en er een maximale scherming bereikt kan worden.

Toepasbaar

Q-Black is dan ook succesvol toegepast in onder andere de Phaleanopsis teelt. Verder kan Q-Black goed worden toegepast op opslag- en verwerkingsruimtes of bijvoorbeeld (caravan) stallingen voor een beter werkklimaat.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *